Mijn Vader krijgt Braces...

Graag wil ik een fotoserie laten zien wat mij heel erg heeft geraakt en nog steeds doet als ik de foto`s bekijk al heb ik hem natuurlijk zelf gemaakt met goedkeuring van mijn lieve ouders.

Wat ben ik ongelooflijk trots op mijn pap en mam. Mijn vader is ziek en hij gaat steeds verder achteruit, mijn moeder verzorgt hem elke dag met veel liefde weer. De spieren van zijn armen en handen werken niet meer dus gaan we op weg naar het Revalidatie centrum Rijndam in Rotterdam waar mijn vader Braces aangemeten krijgt zodat zijn handen niet meer overklappen.
Voor het eerst in zijn leven voor heel even in`t gips. Maar voordat we aan de slag gaan mochten we nog eventjes een kijkje nemen in de werkplaats waar ze alle protheses en nog veel meer maken, heel interessant om te zien.
Teruggekomen in de kamer aan de slag met het gips om goed de vorm te verkrijgen, gelukkig was het sneldrogende gips dus na een kleine 3 kwartier stonden we weer buiten. Een aantal weken later weer op pad om de braces te passen en nog even goed op maat maken. Hij mocht zelfs een kleur/bedrukking uitkiezen, hij koos een Jeans Look...goeie keuze wat mij betreft..:) Wat fijn dat zijn armen en handen nu iets steviger zijn en dat mijn vader igg zelf nog iets kan doen dan nog meer afhankelijker zijn dan ie al is. Al is het maar om de pagina`s van de tablet door te schuiven. Dank jullie wel dat ik deze serie mocht maken, en zoals mijn zusje al zei deze serie is...Priceless...

( op de pijltjes klikken krijgt u een groter formaat)